Tobias Degsell

Kreativitet är att sätta ihop saker.  Innan Tobias startade sitt eget företag arbetade han som intendent på Nobel  prismuseet i Stockholm. Numera hjälper han företag och organisationer över hela världen med hur man kan tänka och agera annorlunda.

Folk kallar honom Change Maker, Collaboration Evangelist och Thought Leader etc. Ett av de fem stora tekniska företagen stämplade honom en gång som en Gold Finder. Men Tobias brydde sig aldrig särskilt mycket om varken tjusiga titlar eller guld.
Tobias Degsel är annorlunda. han tror att etiketter är för soppburkar. Han älskar bara att inspirera olika team att möta verkligheten, lösa problem och bidra med innovativa lösningar, oavsett vad. Han tror på broar. Om han kan lägga minst en ”kloss” till en bro som hjälper till att spänna över ett gap så är han nöjd.

 

Sofia Kacim

Sofia Kacim är retoriker och medgrundare till det globala kvinnliga nätverket HER Global Network med verksamhet i 20 städer runt om i världen.

Sedan 2013 är Sofia Kacim en återkommande föreläsare och moderator. Hon är också retorikexpert i Tidningen Chef, nordens största ledarskapsmagasin och har varit jurymedlem i tv-programmet Retorikmatchen – Sveriges största retoriktävling för barn.

Sofia Kacim har en bakgrund som konsult från kommunkationsbyrån Schlingmann och retorikcoach i TEDxStockholm. Hon har coachat såväl chefer och politiker som forskare och artister. År 2017 utsågs Sofia till en av Sveriges 101 talanger av Veckans affärer och 2018 som en av Sveriges mest inflytelserika kommunikatörer av tidningen Resumé.

Värd: Uppsala Kommun – Utbildnings- och jobbcenter

Per Lange

Han har utbildat tusentals medarbetare och chefer och föreläst för hundratusentals människor över hela världen. När han nyligen höll en föreläsning för Googles i Silicon Valley fick han omdömet: ”The speech was extremely well received. The most effective sales training we’ve been through.”

Modern försäljning handlar om att hjälpa kunden att lyckas! Synsättet ställer nya krav på säljkåren och hela organisationen. Förstår vi verkligen vad kunden vill lyckas med? Hur identifierar och rangordnar vi kundens behov? Och hur kan vi bli bättre på att se till att kunden verkligen blir framgångsrik med vår produkt eller tjänst?

Pers föreläsningar är fulla av både humor och allvar och liknar inte något annat ni har sett eller hört. Föreläsningarna vänder sig till alla som vill bli bättre på att sälja och utvecklas som människa.

Johan Wester – programledare

Personlig, snabbtänkt och improviserande. Johan  Wester är delägare och grundare av produktionsbolaget Anagram, han är en flitigt anlitad programledare och moderator samt initiativtagare till Lund Comedy Festival och en rad andra mycket uppskattade events.

Utöver sin kreativa förmåga att skriva publik är Johan Wester en driven och passionerad entreprenör och samhällsbyggare. Med humor, värme och hjärna har Johan en förmåga att skapa en alldeles unik stämning omkring sig, oavsett vilket sammanhang han kastas in i. 

Hans genuina nyfikenhet och intresse för det allmänna har har gjort honom till en exceptionell moderator. Med hans personliga, snabbtänkta och improviserande stil lyckas han alltid skapa en stämning på scen som gör eventet mer nyanserat och färgglatt – även när det gäller de lite tyngre ämnena.

HUVUDPARTNER

MEDIAPARTNER

PARTNER

Kontakt: Relation AB 
Sjukhusvägen 12K, 753 09 Uppsala 
 mail: info@relation.se

 

© 2019 Relation