Innovatörer 2023:

Aidster

Aidster utvecklar ett IT-system som är intuitivt och användarvänligt för biståndsbedömare i biståndsbedömningsprocessen och rättssäker för den sökande medborgaren.

Arc-Tec

Affärsidén är att ta ut världens mest dynamiska och pedagogiska byggleksak till marknaden, där barn lär sig bygga i en 3-vägsaxel. En princip baserad på Biomimicry -Design inspirerad av naturen.

cAIre Tech

AI erbjuds för närvarande inte till kliniker inom funktionell medicin. cAIre tech utvecklar en plattform för att utvärdera behandling och orsak till hälsoproblem med hjälp av AI. cAIre tech vill förebygga hälsoproblem genom funktionell medicin.

Cellda

Cellda utvecklar en programvara, för bildanalys av vävnadsprover, med inriktning på prostatacancer. Tekniken kan ersätta patologens manuella, tidskrävande och subjektiva cancerdiagnostik med säker, snabb och objektiv datoriserad diagnostik.

Cyclothe

Cyclothe tillhandahåller en cirkulär och hållbar ”tech”-lösning som tar itu med textilavfallet med målet att förlänga plaggens livslängd genom insamling och AI-drivna sorteringssystem.

EcoDrop

EcoDrops vattenmätare ger miljömedvetna personer möjligheten att effektivt övervaka och minska sin vattenförbrukning genom att minimera slöseri och ineffektiviteter. Systemet möjliggör övervakning av vattenkonsumtion i realtid och integreras sömlöst med olika typer av kranar, vilket gör det tillgängligt för en bred kundgrupp.

Funto

Med funto får du lära dig språk genom spel. Ha konversation och spela ett spel med hjälp av artificiell intelligens som virtuell språkpartner.

Gryningsteknik

Gryningsteknik, med produkten Rawkoll skapar nya innovativa tjänster inom bygg och fastighetsindustrin. Energibesparande system som skapar trygghet baserad på teknik med öppen standard, trådlös teknik som säkerställer att fastigheter och anläggningar fungerar optimalt med hög driftsäkerhet.

Loops of nature

Loops of Nature utvecklar tekniker för utsläppsreduktion och förnybar energiförsörjning för applikation i de gröna näringarna.

Rebaba

Rebaba möjliggör den gröna energiomställningen genom att bygga energilager av upcyclade elbilsbatterier och därmed ta vara på batteriernas fulla kapacitet. Deras kunder får sänkta elräkningar och genererar intäkter.

Safety By Cilia

Safety By Cilia tillverkar överfallslarm i form av smycken. Detta smycke är kopplat till Cilia Appen som bidrar med säkerhetsfunktioner för att förhindra överfall, samt ett community för att ge stöd till de som behöver.

Scout Park

Pokemon Go för felparkerade bilar. Hjälp parkeringsvakterna att hitta felparkerade bilar och få en hittelön via Swish.

Subscriby

Subscriby är en SaaS-tjänst och marknadsplattform som gör det möjligt för varumärken att erbjuda prenumerationer till sina kunder. Alla prenumerationer hanteras med enkelhet av konsumenterna på ett och samma ställe, samtidigt som varumärkena kan nå ut till nya kunder och öka kundlojaliteten genom sina prenumerationer.

VivoLogica

VivoLogica automatiserar datainsamling, compliance och rapportering av in vivo-studier genom marknadens första moln-baserade och användarvänliga SaaS-tjänst.

ZEEDS App

ZEEDS applikation hjälper människor hitta mening i sitt liv, genom att definiera viktiga värderingar och skapa värderingsbaserade vanor.

Pitchparad; fem bolag, 3 minuter, ett mål

På scen träffar ni flera bolag från UICs affärsutvecklingsprogram som presenterar sin affärsidé. Bolagen har fem minuter på sig att pitcha sin idé för att presentera lösningar på samhällsutmaningar. Här får du se både innovativa startups och tillväxtbolag från en variation av branscher pitcha !

 

PARTNER

phosworks_UID
phosworks_UID
phosworks_UID
phosworks_UID
phosworks_UID
phosworks_UID
UPPSALA INNOVATION DAY 2024

Kontakt: Relation AB
Fålhagsleden 57A, 753 23 Uppsala
mail: info@relation.se

 

© 2019 Relation