25 november 2021 | Mötesplats Studenternas

KÖP DIN BILJETT HÄR

25 november 2021

Mötesplats Studenternas
KÖP DIN BILJETT HÄR!

 
Vill du följa med in i framtiden?

…till en inspirerande och nytänkande mötesplats – för att knyta nya kontakter, skaffa ny kunskap och blicka framåt. Tillsammans skapar vi ett event där innovationer och hållbart företagande står i fokus och syfte att visa upp och inspireras av regionens spännande innovativa startups och tillväxtföretag. Torsdag den 25 november 2021 arrangeras Uppsala Innovation Day för andra gången. Denna gång på Studenternas Arena. Ett event där innovativa affärsidéer lyfts fram, upplevs, utmanas och skapas.

Uppsala Innovation Day sätter fokus på Uppsala som en stad med spännande och innovativa entreprenörer, startups och tillväxtföretag som bidrar till ett mer hållbart samhälle eller har utvecklats på ett hållbart sätt. Till eventet kommer också investerare, affärsutvecklare, etablerade företag och intressenter.

Vi uppdaterar löpande vilka bolag du kan träffa på plats under Uppsala Innovation Day. Läs mer om dem här

Under hela dagen kommer innovativa startups och tillväxtföretag att ställa ut och presentera sina företag eller innovativa affärsidéer med fokus på hållbart entreprenörskap. I innovationstorget kommer det att finnas montrar och utställningsytor där de ställer ut tillsammans med partners till Uppsala Innovation Day.

Dagen innehåller även inspirationsföreläsningar, spännande seminarier, möjlighet att pitcha för experter i Silicon Valley, pitchparad och ytterligare event i eventet.

Se hela programmet här

Danica Kragic Jensfelt

Som professor i datalogi och forskning inom robotik och datorseende går Danica in på hur olika teknologier som robotik och AI kan leda till ett bättre liv för oss i framtiden.

Johan Wendt

Den sociala entreprenören, digitaliseringsnörden, superkommunikatören, styrelseledamoten, författaren och föreläsaren Johan har byggt Europas största läxhjälpsverksamhet.

Parul Sharma

Hållbarhetsexpert och människorättsjurist. Parul har under många år arbetat med hållbarhetsfrågor inom näringslivet och är idag VD för Academy for Human Rights in Business. I meritlistan finns även Greenpeace och Amnesty International. Under två års tid ledde hon den svenska regeringens Agenda 2030-delegation med tydliga globala mål för hållbar utveckling.    

Johan Wester

Personlig, snabbtänkt och improviserande fångas vi av en driven och passionerad entreprenör och samhällsbyggare som med humor och hjärna håller samman eventet som dagens moderator.

HUVUDPARTNER

MEDIAPARTNER

PARTNER

Kontakt: Relation AB 
Sjukhusvägen 12K, 753 09 Uppsala 
 mail: info@relation.se

 

© 2019 Relation